En efterskole outdoor ruster unge både kropsligt og sanseligt

Rørte jeg er simpelthen nødt til at dele denne nyhed med jer læsere. For en uge siden modtog jeg en invitation til en gensynsfest med min gamle klasse fra den efterskole outdoor (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor), hvori jeg befandt mig i en sæson efter grundskolen. At erfare, på hvilken måde alle mine kammerater har levet sit liv, samt hvordan deres karriere er, glæder jeg mig temmelig meget til, fordi det er næsten over en del år siden, jeg gik der. Jeg håber, at det bliver en herre fed klassefest, under hvilken vi kan tale om flere af de fantastiske erindringer, vi husker fra opholdet på efterskole boksning (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning).

Sæsonen på efterskole boksning var dét, som jeg havde ønsket mig hele højstadiet, for jeg havde hørt flere historier om, hvor dejlig det ville blive. Jeg var godt klar over, at jeg ikke kunne starte på gymnasiet, for jeg var overhovedet ikke klar over, hvad for nogle skolefag, jeg kunne tænke mig at studere. På samme tid ønskede jeg at prøve et par en smule nyere emner, som ikke tilbydes på gymnasiet, eksempelvis outdoor. Den rejsearrangør efterskole (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen) jeg skulle gå på, havde adskillige utraditionelle skolefag, som jeg glædede mig helt vildt meget til at gå i kast med.

Jeg ville først forsøge med efterskole boksning, af den grund at jeg følte at den slags virkede ret fedt, samt fordi jeg samtidig ønskede at blive lidt mindre buttet såvel som blive lidt mere stærk. Efterskole outdoor, hvor man skal prøve at overleve i naturen brugende naturen, kunne jeg oveni tænke mig at forsøge. Mine unger & mig selv er ret begejstrede for at campe i store skove borte fra andre mennesker, så jeg anvender rent ud sagt disse talenter vildt meget nu til dags.

Sentimentale mig ser frem til at møde Bente, som jeg delte rum med det år på efterskolen. Vi to jenter har utroligt nok ikke stødt på hverandre siden opholdet. Ret så løjerligt at tænke på, når nu vi to piger var så tæt forbundne på tiden på efterskolen. Det skal ligeledes blive sjovt at få dokumenteret, hvorvidt kæresterne Liselotte og Kasper stadig er sammen, og om Rune stadig er klassens skøre knægt.

Ja, man kan nok uddrage, at gamle jeg ser frem til min reunion med de forgangne efterskolevenner!