Drag typisk til Efterskolernes Dag forinden du beslutter dig for valget af din efterskole

Det var heldigt at min far og jeg tog omkring til Efterskolernes Dag inden at jeg valgte skole. Jeg var overbevist over, den efterskole jeg foretræk, da jeg kom retur fra Efterskolernes Dag. Jeg ændrede standpunkt på grund af Efterskolernes Dag. Det oplevedes mere hjemme det andet sted.

Kunne ud tænke dig finde den bedste efterskole. Før tøsen her tog på efterskole havde jeg været ganske meget kulret angående, udvælgelsen af skole. Men gud ske lov blev jeg rådet til at tage til Efterskolernes Dag. Efterskolernes Dag er en dag, hvor efterskolerne har åbent, så du er velkommen til at kigge indenfor. Det bliver sikkert en forhastet dag, men det er cool at komme ud og besøge de efterskoler du har kig på og møde eleverne og lærerne.

Efterskolernes Dag er begivenhed som at der er ret aktiv. Vi har ik bil, så vi fik min morbrors Houndaiy, så vi kunne møde alle mine efterskoler. Jeg fattede nu hurtigt, at det var den skole, jeg ville vælge, da vi besøgte efterskole nummer 2 på Efterskolernes Dag.