Din plæneklipper bliver forældet

Vores plæneklipper gik selvfølgelig i stykker i dag. På grund af, at jeg tillige præcis havde puttet benzin i, blev det et trist øjeblik. Jeg skal nok helt klart anskaffe mig en bedre plæneklipper, pga., at græsset nødvendigvis bør klippes, de ting findes der aldrig tvivl omkring. Plæneklipperen skal med sikkerhed have benzinmotor. Ikke om jeg ønsker at rende rundt i haven så jeg kan bruge de fleste af mine muskler til at trække en stor lossepladsværdig plæneklipper i alle retninger med brug af armkræfterne. Ingen chance: der skal en del hestekræfter til. Har jeres plæneklipper oveni samler til det afklippede, er det overordentligt sublimt. Hurtig samt funktionsdygtig plus måske være prissvag: sådan bør min motoriserede plæneklipper være. Adskillige, som er uinteresserede i, hvilken slags plæneklipper, der klippes med, findes der nok. At det maskinelle er fyldestgørende, det er en nødvendighed, er dog min attitude. Jeg har tid til at være alene for en tidsperiode, idet jeg bruger min plæneklipper. Det bliver fint, hvis man så får tid til at spekulere over sagerne. I det tilfælde at det at ordne have vurderes som en ubærlig belastning, hvilket helst ikke må hænde, kunne man sagtens give penge til naboens dreng for at tage hånd om det. En robot der automatisk finder rundt (en intelligent plæneklipper) kan jeg tillige også få fat i. De typer koster beklageligt nok ganske meget.

Jeg ville helt sikkert hælde til en sædvanlig plæneklipper som har selvtræk, så jeg uden slid plus i en fart får ordnet husgrunden, uden at bebyrde min krop helt ihjel eller miste hele min opsparing.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>