Dersom du prøver at undgå at spilde penge på din afdeling, så invester i en frankering maskine

Lige inden år 2000 rykkede jeg af sted til Hastings i nær Illinois. Før i tiden havde undertegnede bare studeret lidt til flyver-livet, men jeg skal love jer, at knægtens semester i min bachelor gav mange forskellige ret fede hændelser hvor jeg kunne flyve piper seneca v {http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-seneca-v.aspx}, der dengang var fuldstændigt nyt fra fabrikken, plus siden også piper archer lx {http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-archer-lx.aspx}. Heldige jeg gik på på skole med flycertifikat og jeg kunne derefter glide med piper seneca v og piper archer lx ved Thomas. Jeg havde den mindeværdige tid, og siden da har piloten her lettet piper seneca v og piper archer lx igen og igen.

Nu står undertegnede for at rykke teltpælene op og flytte til Lake Barlee i midtvest Australien. Det er ®et lang vej til det meste, så det er ypperst at have et lille fly. Piloten her har overvejet at få piper seneca v og piper archer lx igen, men her i dag søger undertegnede snarere efter pilatus for sale {http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx} rundt på de lokale hjemmesider. Undertegnede har fudnet diverse gode forhandlere af pilatus for sale, og i de her dage lader jeg temmelig overbevidst om, at piloten her må beslutte mig for et pilatus for sale denne omgang frem for et styks piper seneca v eller piper archer lx. Men forvis mig endelig. Har I nogle indvendinger?

Så fremt mine venner og jeg søger information om pilatus for sale, synes jeg, at flyet kan svare til mine behov og koster en acceptabel betaling. Men derimod er piloten her som nævnt bekendt piper seneca v og piper archer lx og jeg har selv oplevet, at begge 2 styrer let. Skulle beslutningen træffes imellem piper archer lx eller piper seneca v så vurderer piloten her egentligt, at jeg hellere ville have et piper seneca v over piper archer lx. Men undertegnede er forført af de gode bonusser ved pilatus for sale.