Der produceres mb teknik, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol på min dates arbejdsplads

Ham jeg dater i øjeblikket har job hos en produktionsvirksomhed, som at der sælger ting til beregning af tryk - http://mt-spray.dk/sprayware – , elektrisk sprøjtepistol [http://mt-spray.dk/sproejtepistoler], mb teknik - http://mt-spray.dk/ – og dyser til sprøjte. Jeg forsikrer jer læsere for at det virker uinteressant at udspørge optaget ind til elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, mb teknik og dyser til sprøjte.

Han har søgt at beskrive, hvad dyser til sprøjte, mb teknik, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol er for nowet, og hvordan produktionsvirksomhederne anvender det. Men jeg fortæller, hvordan jeg behændigt mistede engagementet. Men mit job med biokemi er sgu ikke ligetil at forstå som ufaglært. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte og mb teknik, til når ham og mig skal tage på de kommende dates.

Manden er ganske opmærksom, hvorfor jeg godt kunne se og have en fremtid sammen. Moi havde måske regnet med, at jeg skulle have en mand som arbejdede med nogle opgaver, som jeg ville forholde mig mere til end dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol, mb teknik og ting til beregning af tryk. Jeg tvivler nu samtidig på, at jeg vil mene at eksempelvis arbejdet som tømrer eller opgaver for en lignende producerende virksomhed kunne virke spændende.

Min seneste mand pludrede jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Ham og jeg pludrede derimod omkring mad og film. Så måske gør det ikk det store, hvorvidt jeg opfatter en flyvende fis af dyser til sprøjte, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk og heller heller ikke orker at forstå det. Han skal heller ikk absolut spørge interesseret ind til min arbejdsdag.