Der kommer hurtigt stenslag i min forrude

Jeg kørte på E45 forleden dag, og uforudset fik jeg et stenslag i min bils forrude. Jeg blev rimelig sur, af den årsag at jeg næsten lige har haft min bil til reparation, og atter skal jeg have det. Dog tager det heldigvis ikke ret lang tid, bare omkring en halv time. Desuden mener jeg, at vi har en forsikring til bilen, som er inklusive glasskader, men jeg er ikke helt sikker, derfor skal jeg lige høre min fyr. Det vil hvorom alting er sige, at udbedringen af det førnævnte stenslag i min bils forrude er gratis, bortset fra hvis vi er nødsagede til at betale en sum penge til forsikringen for selvrisikoen. Det er et rimelig stort stenslag, så monstro stenslaget egentlig nødvendiggør en udskiftning af hele bilruden. En udskiftning håber jeg ikke på, på grund af at det sikkert vil komme til at tage længere tid, og det bliver også endnu mere dyrt for os, hvis vi altså selv kommer til at betale for det. Jeg synes faktisk, at bilens forrude generelt let får stenslag. Kan en forrude være svagere end andre forruder? Jeg har ej specielt meget forstand på det med biler, har I sandsynligvis allerede forstået, men det er altså også mest mænds hobby og ikke kvinders. Det eneste, der er vigtigt for mig, er, hvorvidt vores bil ser godt ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>