Dengang da jeg tog afsted på efterskole i 8 klasse var jeg super lykkelig!

Desværre har vores næstældste sønnike ikke holdt af at være i sin folkeskole. Der har igennem længere tid været en dårlig dynamik. & uheldigvis været mobbeoffer… Det har bare gjort ondt på mig… Jeg har været ked af det, & dét har han helt bestemt også været… Vi har nu til eftermiddags FINALLY indset løsningen på problemet… Vi har bestemt os for, at han rejser på efterskole i 8 klasse…! Det er lige om lidt, så han ska’ ik holde vejret i særlig lang tid endnu. Vi er alle kodylt begejstrede for vores beslutning… Oprindeligt var det vores bitte knægt, der fandt frem til efterskole 8 klasse. & vi støttede fuldstændig op om hans forslag, da han kom med det til os, for snart fem måneder siden. Jeg har udelukkende hørt positive ting om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke bekymret overhovedet! Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være helt igennem fantastisk for ham at komme væk…

Den allerstørste bekymrende tanke, jeg ligger inde med lige akkurat nu er, at det er vildt hårdt at vælge mellem efterskolerne… Der er hundrede efterskoler, og jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er hårdt!! Så jeg beder til gud om, at i derude kan bistå mig med at finde frem til en herlig efterskole 8 klasse! Jeg har læst mig til, at det i hvert fald ik’ er alle typer skoler, som kan offerere undervisning til 8. Klasse, så glem ikke, at det jo altså skal være en efterskole 8. klasse » www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html,… Som det vigtigste beder vi til at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, der offererer klarinetundervisning… Det elsker han mere end noget andet, og det har hjulpet ham rigtig meget, de gange han har været ked af det! Af den grund er det et krav, at han kan blive ved med at dygtiggøre sig…