Den herligste bedre halvdel mangler arbejde; skal han jobbe som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse…

Hvis der findes en ting, jeg står og mangler lige for tiden, så er det ukendte luftforandringer. Jeg har den anskuelse, at jeg har lyst til, at der inden længe sker noget. Fyren og jeg har således besluttet os for at vi påtænker at lede efter et nyt sted at kalde hjem. Vi er i går startet på at være på udkig efter mulige og umulige boliger, men vi har endnu ikke afgjort noget endeligt. Og jeg vil til Jer søde følgere fastslå, at jeg egentlig ej besidder særligt mange forhåbninger i forbindelse med sted. Jeg interesserer mig mere for, at hjemmet i sig selv er hjerteligt. Vi har besluttet os for to mulige kommuner; Hellerup & Værløse. Min bedre halvdel er elektriker, så problemstillingen lyder, om han skal arbejde som elektriker Hellerup {http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup} eller elektriker Værløse {http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese}. Jeg ønsker dybt, at vi flytter til et kvarter, hvor der eksisterer de mest brugbare muligheder for ham. Jeg er hjemmegående, hvilket jeg jo kan opfylde, ligegyldig hvor vi tager hen! Derfor er det mere nødvendigt, at vi bestemmer, om min ægtemand skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse!

Der hersker ik’ uklarhed omkring, at min kæreste er ekstremt pjattet med sit job som elektriker. Han elsker at jobbe som elektriker. Dét er en ældre drøm, der er realiseret. Af den grund fortjener han meget at have et nyt arbejde, som han bryder sig om, ligegyldig, hvor det er henne; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har i fællesskab googlet på internettet efter jobperspektiverne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men i disse stunder er det jo sådan, at jobstilbuddene ej er lette at opspore. Så problematikken lyder naturligvis også, hvor meget eller lidt vi egentlig alene selv kan bestemme. Hvis det viser sig, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver tilbudt tidligere end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent klar til at flytte efter det. Det eneste vi ønsker os, er et dejligt hus, hvor familien, både små pus & forældre, kan være. & så begribeligvis dét omtalte elektriker job! Så kontakt mig hjertens gerne, hvis I kender til nogle jobs, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse.