Brormand vil i gang med at bortsælge piper malibu matrix maskiner. Så broder har piper malibu for sale

Brormand gjorde det simpelthen. Manden har optrådt som en eventyrer så længe jeg husker tilbage, og mandag meddelte han mig, hvordan han er blevet medindehaver i et styk virksomhed med fly med afsætning af piper malibu matrix (http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-malibu-matrix.aspx) fly og pilatus pc12 for sale (http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx). Den slags er der tilsyneladende valuta i, der hvor han lever uden for Idaho. Han har taget pilotcertifikat, og manden drøner ind i professionen omkring piper malibu matrix, piper malibu for sale (http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/piper.aspx) plus pilatus pc12 for sale, som det lyder når jeg skal fremsøge hans webpage.

I de her dage starter min storebror på at ævle bævle vedrørende kabineplads og maxhastigheder. Lillesøster her kan forstå , at piper malibu matrix rutter med pladsen med 5-6 passagerpladser, imens min storebrors pilatur pc12 for sale rummer 10 passagersæder eller mere. Undertegnede overvejer at det er pragtfuldt og vanvittigt at have en brormand der kan søges frem, hvis jeg her i Danmark googler på pilatus pc12 for sale. Æhmm han sagde faktisk, hvordan min mor og jeg ikk må søge efter pilatus pc12 for sale, piper malibu matrix eller piper malibu for sale fordi det distraherer firmaets trafikstatistik på deres homepage. Det må jeg så vidt muligt lade være med.

Steen har vidst også i sinde at intensivere etablissementet ved brug af flyveture med turister op med hans virksomheds piper malibu matrix. Luftfartøjerne, som i midlertid er udsolgt efter flere måneder som pilatus pc12 for sale der fragter turister ud over landskabet. Modig tanke. Lillesøster her bakker 100 % op om dagdrømmen om piper malibu for sale, pilatus pc12 for sale eller piper malibu matrix. Absolut.