Årets juleshow bliver hyldet med nissepige kostumer, julemandskostumer samt nissekostumer

Jeg er startet på at ordne et juleunderholsningsshow hvor de ansatte mødes, og jeg er nu meget opløftet over de indkøbte nisse kostumer, nissepige kostumer +plus julemandskostumer {http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/}. De virker solide inkl overraskende detaljer. Jeg ser frem til at se Asmus og Thorsten være klædt ud som julemand i deres nye julemandskostumer, og tillige booker vi 2-3 drillenisser iklædt nisse kostumer. Planlæggergruppen har desuden indkøbt 2 nissepige kostumer der er lidt småfrække. Vi syntes det kunne være sjovt med lidt til husarerne. Her på kontoret har alle de ansatte en frisindet arbejdstone, så vi regner ikk med at 2-3 småfrække nissepige kostumer er for meget.

Undertegnede glæder mig til julearangementet i firmaet. Det er 1. gang at vi holder det, og derfor skal der ikk savnes nissepige kostumer, nissekostumer samt julemandskostumer. Vi plejer at holde det til et styk julefrokost, men dette år runder kollegerne arbejdsåret af inden ferien med hygge, nisse kostumer, sang og musik, julemandskostumer, misteltene og nissepige kostumer. Total fest.

På min arbejdsplads er langt de fleste nogle festaber. Sammen har kollegerne holdt fester om sommeren og desuden sidste fest inden påske, hvor Lisette dukkede op i et kyllingekostume. Det var kanon. Men nu er menuen nissepige kostumer, julemandskostumer + nisse kostumer til firmaets forestående show med hjemmelavet gløgg, raflegaver og historie om julens oprindelse. Vi glæder os.