Anbefalinger vedr. at konstruere møbler i plastpaller, europaller og pallerammer

Jeg er også med på moden med at bruge pallerammer og europaller til at skabe en seng, en udendørs siddeplads til haven eller måske et højbed. Sådan nogle pallerammer og europaller er lette at lave et tv-møbel, sofaer eller småborde ud af.

Undertegnede vil særligt I gør brug af plastpaller - www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx, hvis I vil tilrettelægge bede til grøntsager. Det er ik lige til at få viden om, hvad pallerammer og europaller i træ har været imprægneret med, og som følge af det er dine hjemmedyrkede øko krydderurter, jordbær og grøntsager nu ikk særligt øko igen. Ufedt.

Træ pallerammer og europaller er godt nok de mest skønne. Men vær blot årvågen med, at de oprindelige europaller kan være imprægnerede med usunde stoffer. Brug i stedet plastpaller og komme udenom, at de valgte pallerammer og europaller afdamper giftig kemi hjemme hos dig.

Eksperimenter med at lege med plastpaller, pallerammer og europaller. Men tænk over, ikk at gøre brug af imprægnerede modeller, især hvis benytte pallerne til fødevarer eller benytte møblerne inden for. Plastpaller er mere fornuftigt til det formål. EUR europaller og pallerammer er ikke behandlede, så dem kan du gå efter, hvis I ikk er vild med plastpaller. Det har jeg selv gjort!