Adskillige bud på musik til bryllup eksempelvis 1950′er musik og mobildiskotek, musik til bryllup + evt. mobildiskotek

Mine bestillinger er der ret meget gang i i øjeblikket. Jeg står over for både at bestille underholdning til børnefødselsdag - www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer, for en pige på syv og booke musik til bryllup - www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor, – eventuelt suppleret med et styk mobildiskotek - www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen, . Jeg er glad for at have masser af eventbookinger.

Som musik til bryllup tiltænker eventplanlæggeren her reelt at tilføje musikerne med et mere dance-agtigt mobildiskotek. I det der kommer en stor del unge på omkring 15-26 år på samme tid med at der er en stor del over 80, og de to grupperinger er ik ofte til at forbinde musisk med mindre jeg bestiller mobildiskotek. De yngste har lyst til sådan et mobildiskotek til at genkende nutidens hits, hvor musik til bryllup traditionelt er f.eks jazzmusik og swing eller f.eks Himmelhunden eller Kim Larsen. Ind imellem er det ik bydende nødvendigt med den slags mobildiskotek der kan supplere musik til bryllup, såfremt de unge holder af 1950’er jazzmusik eller Kim Larsen fra 70’erne. Andre gange har moi sørme oplevet at have gode erfaringer hvor jeg har forbundet mobildiskotek med almen musik til bryllup.

Det er et underholdende job at opsætte underholdning til børnefødselsdag. Det er Karen-Sofie som har fødselsdag og pigen går efter underholdning til børnefødselsdag, og hun er totalt pjattet med Disney-frost og om lørdagen dyrker tager hun til ishockey. Så en slags underholdning til børnefødselsdag med et tema med is syner bestemt som et åbenlyst valg. En snemand, skulpturer i is eller måske oven i købet en pige, som optræder med Let it go. en skøjteprinsesse eller workshop med Elsa-fletninger. Forslag når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag mangler jeg ikke.